Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حسن رضاییان فرماندار پلدختر روز یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان پلدختر اظهار داشت:به دلیل افزایش دبی آب در ۴۸ ساعت آینده در رودخانه کشکان نسبت به وقوع سیل به ساکنان حاشیه رودخانه‌ها هشدارداده می‌شود.

او تصریح کرد: با توجه به اخطاریه‌های هواشناسی مبنی بربارش‌های شدید و طوفان تندری ۷۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه هفته جاری و احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر، مردم و دستگاه‌های خدمات رسان، اجرایی و امدادی در حالت آمادگی کامل باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار پلدختر افزود: براساس پیش بینی هواشناسی و ورود سامانه بارش زا میزان بارندگی در۴۸ ساعت آینده ۱۰۰ تا ۱۴۰ میلی متر و دبی رودخانه کشکان چهار هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار و ۶۰۰ مترمکعب در ثانیه است که احتمال نفوذ سیلاب در نقاط ناقص دیواره ساحلی بخش غربی شهرپلدختر دور از انتظار نیست.

رضاییان گفت: این شهرستان به دلیل مواجهه با بارش‌های سیل آسا و نقاط حادثه خیز شهر در شرایط بحرانی قراردارد و نیازمند توجه ویژه برای رفع خطرات احتمالی است، مردم، نیرو‌های امدادی و تمام دستگاه‌ها باید آمادگی کامل برای نفوذ سیلاب به بخش غربی شهر را داشته باشند.

او افزود: نقاط حادثه خیز و مشکل دار پلدختر حدفاصل پل‌های شهدای هفتم تیر، شهدای دولت و پایین‌تر از منطقه سازمانی‌ها تا میدان شهدا است که شهرداری و شرکت سامان محیط موظف است اقدامات فوری برای جلوگیری از نفوذ آب به بخش غربی شهر بیاندیشند.

فرماندار پلدختر با بیان این که مردم از تردد‌های غیر ضروری در جاده پلدختر – خرم آباد خودداری کنند یادآورشد: زیرساخت‌های این جاده در سیل فروردین ماه سالجاری تخریب و به صورت موقت بازسازی شده که با بارندگی‌های سیل آسای آینده و طغیان رودخانه کشکان محور پلدختر- خرم آباد با ریزش، رانش کوه و تخریب مواجه و احتمال مسدودشدن آن قطعی است.

رضاییان افزود: با توجه به نا ایمن بودن و آسیب دیدگی جاده پلدختر – خرم آباد به منظور پیشگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی، رفت و آمد از فردا دوشنبه در این محور ممنوع است و راهداری به تمامی رانندگان به ویژه خودرو‌های محلی روستا‌های طول مسیر این محور اعلام کند تا اطلاع ثانوی در جاده پلدختر – خرم آباد تردد نکنند.

او وضعیت رودخانه کشکان را طی ۴۸ ساعت آینده نگران کننده توصیف کرد و افزود: با توجه به اعلام و هشدار هواشناسی در خصوص بارش‌های سیل آسا، اطلاع رسانی لازم به اهالی روستا‌های حاشیه مسیر رودخانه کشکان و مردم محلی، عشایر و پیمانکاران داده شود و اقدامات ایمنی لازم در این رابطه انجام شود.

فرماندار پلدختر افزود: بخشداران مرکزی و معمولان نحوه هشدار دهی سیلاب را به تمام دهیاران یادآوری که، تا عادی شدن شرایط جوی همگام با دستور ستاد بحران شهرستان در آماده باش کامل باشند، اقدامات پیشگیرانه را با قید فوریت اجرا و در صورتی که روستایی در معرض تهدید سیل قراردارد نسبت به تخلیه آن اقدام کنند.

رضاییان یادآورشد: روستای چم مهر و بابازید به علت این که دیواره ساحلی فاقد ایمنی کامل است و آب‌های سطحی داخل روستا تخلیه نمی‌شوند، احتمال خروج آب به صورت مکانیکی و ثقلی وجود ندارد بنابراین باید در خصوص واحد‌های مسکونی پشت دیواره ساحلی اقدام شود.

او افزود: با توجه به سامانه بارشی قوی، کشاورزان نسبت به خارج کردن موتور تلمبه‌های خود ازحاشیه رودخانه اقدام کنند.

فرماندار پلدختر گفت: بر اساس پیش بینی هواشناسی مبنی بر وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر در شهرستان طی ۲ روز آینده، تمامی مسئولان دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران بایددر آمادگی کامل باشند و هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.

رضاییان افزود: مرخصی‌ها و ماموریت‌های غیر ضروری تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان پلدختر تا دهم اسفندماه لغو و همه باید با حضور فیزیکی در محل کار و بسیج تمام امکانات شامل نیروی انسانی و تجهیزات پشتیبانی برای خدمات رسانی به مردم و به حداقل رساندن خسارت‌های احتمالی این ۲ روز آمادگی کامل داشته باشند.

او یادآور شد: با توجه به وقوع سیل، کشاورزان و دامداران هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند و به آن‌ها توصیه می‌شود به منظور پیشگیری و کاهش خطرات، محصولات کشاورزی و دامی خود را بیمه و از اطراق، تردد و چرای دام در بستر و حریم رودخانه و مسیل‌ها خودداری کنند.

فرماندار پلدختر بر ضرورت آمادگی کامل شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای مقابله با بارش‌ها و وقوع احتمالی سیل تاکید کرد و گفت:با توجه به این که آمادگی برای مقابله با بحران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، همکاری بین بخشی تمام اعضای ستاد بحران وجود داشته باشد و شهرداری‌ها برای مقابله با وقوع احتمالی سیل آماده باشند و همچنین نقاط حادثه خیز سطح شهر که در اثر بارش‌ها دچار آبگرفتگی می‌شوند را رفع مشکل کنند.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی لرستان بروز سیل فرماندار پلدختر رودخانه کشکان آمادگی کامل دستگاه ها خرم آباد وقوع سیل بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۲۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگاران، در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای برخی از استان‌های کشور بیان کرد: برای روز چهارشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل، تحت تأثیر سامانه جوی و هشدار‌های سطح نارنجی خواهند بود.

به گزارش مهر، معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای روز پنجشنبه نیز برای استان‌های خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان هشدار سطح نارنجی اعلام شد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی را برای استان‌های ذکر شده پیش‌بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب
  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • هشدار آلمان به اسرائیل: به رفح حمله نکنید
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • آماده‌باش کامل مدیریت شهری مشهد در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • خودداری شهروندان خوزستانی از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه ها
  • فعالیت سامانه بارشی با وزش تندبادهای موقتی